Home Daten met Loes?

Daten met Loes?

Loes is een online dater en is lid van ons testpanel. Op ons verzoek vertelt zij over haar ervaring met online daten.

Naam: Loes

Leeftijd: 36

Ingeschreven bij: Parship.nl

Na ruim twee jaar als vrijgezel door het leven te gaan, ben ik inmiddels weer toe aan een vaste relatie. Op aanraden van een vriendin heb ik me ingeschreven bij een online datingsite. Tinder en meer van dat soort apps is niets voor mij. Wel een poging gedaan, maar een serieuze relatie ga je daar niet vinden. De mensen op die apps zijn volgens mij enkel op zoek naar korte avontuurtjes. Mijn ervaring met Parship is tot nu toe is positief. Natuurlijk zitten hier ook kerels met minder goede bedoelingen, maar die vallen bij mij al snel door de mand. Gelukkig heb ik ook berichten ontvangen van hele leuke mannen. Nog geen nieuwe relatie, maar wel een paar ontzettend plezierige dates gehad. Voor mij is online daten een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen en hopelijk ook snel mijn prins op het witte paard.

Op welk type val je? Ik heb niet echt een type man waar ik op val. Karakter is voor mij ook belangrijk. Ik heb kortgeleden nog afgesproken met een man die niet direct mijn type was, maar wel een superleuke mail stuurde. Een gezellige avond met hem gehad. Het was een intelligente gezellige kletskous, wereldwijs en zijn verhalen waren zeer boeiend. Maar op voor mij belangrijke vlakken liepen onze verwachtingen totaal niet parallel.

Hoe belangrijk is seks voor jou? Een belangrijk onderdeel in een relatie. Voor mij is het een ultieme uiting van liefde voor elkaar. Zonder liefde heb ik persoonlijk geen behoefte aan seks. One night stands zijn ook nooit mijn ding geweest. Ik ben wel open minded en volgens mij niet preuts. In een relatie moet je ook je erotische verlangens en behoeftes kunnen bespreken.

Kennismaken met Loes?

Tip: Schrijf je gratis in! Dan zie je direct of de datingsite bij je past en misschien nog wel belangrijker of jouw droomdate ertussen zit

Schrijf je hier in bij Parship.nl: INSCHRIJVEN

Wil jij jouw ervaring met online daten ook delen? Mail dan naar info@flirtsnel.nl