Home Contact:

Contact:

Wij zijn een datingvergelijker, websites worden bij ons gecontroleerd en beoordeeld op betrouwbaarheid. Met deze service bieden wij een veilige omgeving aan onze bezoekers en zijn ze verzekerd van een date met echte mensen en geen nepprofielen.

Vraag & Antwoord

Wat kost deze dienst?  
Wij zijn een gratis en onafhankelijke dienst.
Welke site past bij mij?
Bij elke datingsite is het mogelijk je gratis in te schrijven. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. De mogelijkheden zijn dan wel iets beperkter, maar zo zie je snel of de datingsite bij je past.
Wat zijn de populaire pagina’s?
Dit zijn de populairste datingsites met de meeste nieuwe inschrijvingen per maand. 
Hoe kan ik jullie bereiken?
Via ons e-mailadres info@flirtsnel.nl Klantenservice bereikbaar op: maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag van 9.00 – 13.00 uur.
Ons team is er voor jou!

Naast ons gedegen eigen onderzoek zijn we natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw ervaring met online dating. Bij welke datingsite sta jij ingeschreven en hoe bevalt deze website? Mail naar marktonderzoek@flirtsnel.nl

(De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties of ingezet voor commerciële doeleinden. Ook je e-mailadres wordt niet door ons opgeslagen)

Wil je meer informatie of heb je een vraag over een datingsite? Heb je een leuke datingsite gevonden, maar twijfel je over de betrouwbaarheid? Vraag het ons, we helpen je graag en natuurlijk helemaal gratis.

BU MEDIA BV  Deze website is beveiligd d.m.v een SSL-certificaat