Home Blog Mijn verhaal

Mijn verhaal

Het was een zonnige dag in de late lente toen John me uitnodigde voor een picknick. We hadden elkaar ontmoet op de datingsite Parship.nl en waren snel onafscheidelijk geworden, vooral vanwege onze gedeelde liefde voor fotografie. We brachten onze weekenden vaak door met het ontdekken van schilderachtige plekken en het vastleggen van de schoonheid van de wereld met onze camera’s.

Op die dag wist ik niet dat het een speciale dag zou worden, anders dan onze gebruikelijke avonturen. We kozen een prachtige locatie uit, een afgelegen veld omringd door wilde bloemen en omringd door de rust van de natuur. Terwijl we onze picknickmand openden, keken we uit over een adembenemend uitzicht dat we vaak samen hadden gefotografeerd.

Terwijl we genoten van het eten en de warme zon op onze huid, begon John te praten over onze reis samen. Hij begon met herinneringen aan onze allereerste ontmoeting op de datingsite, hoe we snel vrienden werden en vervolgens verliefd. Hij glimlachte terwijl hij sprak over de vele fotomomenten die we hadden gedeeld, de zonsondergangen, de verlaten straatjes en de momenten van pure gelukzaligheid die we hadden vastgelegd.

Terwijl hij praatte, voelde ik zijn hand in de mijne en zijn warme glimlach op me gericht. En toen gebeurde het. John haalde een klein sieradendoosje tevoorschijn en opende het voor me. Mijn adem stokte toen ik een prachtige ring zag schitteren in het zonlicht.

Mijn ogen vulden zich met tranen van geluk en verwondering. Dit was het moment waarvan ik nooit had durven dromen. John boog zijn knie en keek me diep in de ogen, zijn stem vol liefde en oprechtheid terwijl hij de belangrijkste vraag van zijn leven stelde. “Wil je met me trouwen, Emily?”

Mijn hart barstte van liefde en vreugde. Ik kon niets anders dan “Ja!” uitbrengen, volmondig en vol overtuiging. We omhelsden elkaar en de wereld om ons heen leek te vervagen terwijl we ons verloren in het moment van pure liefde en toewijding.

Onze liefde bloeide verder na die onvergetelijke picknickdag. We trouwden en bleven samen fotograferen, niet alleen de schoonheid van de wereld, maar ook de liefde die tussen ons groeide. We werden bekend als een getalenteerd fotografenduo dat niet alleen het hart kon raken, maar ook de creatieve ziel kon inspireren.

Dit is ons verhaal, een verhaal dat 5 jaar geleden begon op Parship.nl en dat ons levenslange avontuur van liefde en passie inluidde.