Home Blog Dit vinden vrouwen afknappers bij mannen

Dit vinden vrouwen afknappers bij mannen

Dit zijn de resultaten van onze enquête onder 500 vrouwen en benadrukken het belang van respectvol, attent en zorgzaam gedrag tijdens een date. Het is essentieel om rekening te houden met deze afknappers om een goede eerste indruk te maken en mogelijk een vervolgdate te krijgen.

Top 10 afknappers bij een date

  1. Slechte hygiëne: Veruit de grootste afknapper voor vrouwen is een gebrek aan persoonlijke hygiëne. Onverzorgde nagels, slechte adem en ongewassen kleding worden als bijzonder onaantrekkelijk beschouwd.
  2. Arrogantie en opscheppen: Vrouwen houden niet van mannen die zichzelf constant in de schijnwerpers zetten en opscheppen over hun prestaties. Een beetje bescheidenheid wordt gewaardeerd.
  3. Slechte tafelmanieren: Het niet weten hoe je je fatsoenlijk aan tafel gedraagt, zoals smakken, boeren of met volle mond praten, staat hoog op de lijst van afknappers.
  4. Onbeleefdheid tegenover anderen: Onbeleefd gedrag, zoals het negeren van serveersters, chauffeurs of gewoon onaardig zijn tegen vreemden, wordt als onaantrekkelijk ervaren.
  5. Overmatig gebruik van mobiele telefoon: Het voortdurend op je telefoon zitten tijdens een date is een afknapper. Het laat zien dat je niet echt geïnteresseerd bent.
  6. Slechte luisteraar zijn: Het niet luisteren naar wat de vrouw te zeggen heeft en haar onderbreken wordt als storend ervaren.
  7. Ongepaste opmerkingen maken: Ongepaste of seksueel getinte opmerkingen maken kan een date snel verpesten.
  8. Slechte humor: Een slecht gevoel voor humor kan een afknapper zijn. Het is belangrijk om de grenzen van goede smaak te respecteren.
  9. Gebrek aan empathie: Het niet kunnen begrijpen of tonen van empathie wordt als onaantrekkelijk beschouwd.
  10. Overdreven jaloers zijn: Een constante jaloerse houding kan verstikkend zijn en de sfeer op een date bederven.