Home Blog Dit is mijn geheim

Dit is mijn geheim

Verboden liefde

Ik kan het niet meer voor me houden. Misschien zal het opluchten om mijn geheim hier te delen, al zal niemand ooit weten wie ik ben.

Ik ben een vrouw van in de dertig, getrouwd met een geweldige man. We hadden een perfect leven, tenminste dat dacht ik. Totdat Mark in mijn leven kwam.

Mark is een collega van me, een man met een magnetische aantrekkingskracht waar ik geen weerstand aan kon bieden. Het begon onschuldig, met een praatje bij de koffieautomaat en vriendelijk glimlachen tijdens vergaderingen. Maar langzaam kwam er steeds meer spanning bij, iets wat ik niet had verwacht.

Het begon als een onschuldige flirt, maar al snel werden onze gesprekken intiemer. Ik begon te verlangen naar de momenten waarop ik zijn stem kon horen, zijn aanraking kon voelen. Het was als een verslaving die ik niet kon stoppen. De aandacht was heerlijk. Nu boeken we bijna elke week een hotel om samen te zijn.

Het ergste van alles is het liegen tegen de man van wie ik zoveel houd. Ik verzin verhalen en excuses om mijn afwezigheid te verklaren.

De affaire met Mark gaat maar door, en de schuldgevoelens vreten aan me. Ik weet dat ik moet stoppen, dat ik dit niet kan laten voortduren, maar stiekem wil ik helemaal niet dat het stopt. Ik ben wel bang voor de schade die mijn geheim zal aanrichten als het ooit uitkomt. Ik wil mijn man helemaal niet kwijt en geen verdriet doen. Maar ik voel mij in die geheime relatie weer even 18 en heb geweldige passievolle en ruige seks die ik in mijn huwelijk een beetje mis.

Dus hier ben ik, mijn geheim delend met vreemden op het internet. Misschien helpt het me om helderheid te krijgen in mijn hoofd, om te begrijpen waarom ik dit heb laten gebeuren. Misschien kan ik uiteindelijk de kracht vinden om mijn fouten recht te zetten en mijn huwelijk te redden.

Dit is mijn geheim, en ik draag het met me mee als een zware last. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar ik hoop dat ik ooit de moed zal vinden om eerlijk te zijn, zowel tegenover mezelf als tegenover mijn man.